Aratás utan - Németh László
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Éjszakai fények - Patyik Ágota
A haleszi betyár - Vass József
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Szabadság - Vass József
Kőkereszt - Németh László
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Szüret - Vass József

Partnerek

 

A támogatásból 7 település - Forráskút, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Ruzsa, Üllés, Zákányszék - tudja megvalósítani közösségi sportlétesítményének felújítását. A támogató minisztérium a beruházásokhoz 70 %-os támogatással 7.997.040 Ft-ot nyújt a Társulásnak a pályázatban résztvevő települések sportpályáinak megújításához. Így a beruházásokhoz rendelkezésre álló összes forrás 11.424.342 Ft.

A támogatásból Forráskúton labdafogó hálók és kültéri világító berendezések kerülnek kihelyezésre.
Az öttömösi sportpályához szintén labdafogó hálókat és pálya körüli kerítést alakítanak ki, valamint cserepadok kerülnek beszerzésre. A sportpálya körül lévő korlátok kiépítése és festése, a meglévő kapuk és az öltöző festése, akadálymentesítés és a pálya füvesítése, körülötte fásítás valósult meg a támogatás segítségével.
Zákányszéken a sportoláshoz kézilabda és labdarúgó kapu, a kapukhoz háló, cserepad kerül beszerzésre, valamint a játéktér körbekerítése volt a pályázat célja.
Az üllési sportpálya a talajvíz megjelenése miatt jelentősen megrongálódott. Az önkormányzat elképzelései szerint ezért megvalósult a pálya belvízelvezetése folyóka elemek kihelyezésével, a víz elvezetésének megoldásával. A salakos pálya felületének felújítása is a pályázat része. A települési sportolási lehetőségek bővítése végett beszerzésre kerültek kézilabda kapuk és hálók, street-ball szett, röplabdaháló és antenna, tollaslabdaháló, távolugró teknő és dobbantó.
Ruzsa község a támogatásból a teniszpálya felújítását új salakréteg terítésével, labdafogó háló kihelyezését, az öltözőépület belső felújítását a belső ajtók cseréjével és vakolatjavítással, a pálya öntözőberendezésének fejlesztését megfelelő teljesítményű szivattyú beszerelésével, áramvédelmi rendszer kiépítésével és kerítés létesítésével valósítja meg.
Pusztamérgesen a szabadtéri sportpálya teljes talajfelületének megújítása és füvesítése, tömörítése volt a a pályázat célja.
A mórahalmi sportpálya talajszerkezetének javítása és füvesítése, valamint labdafogó-, kapuháló és cserepadok beszerzése valósult meg a pályázatból.

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek