Szüret - Vass József
Szabadság - Vass József
Aratás utan - Németh László
A haleszi betyár - Vass József
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Kőkereszt - Németh László

Partnerek

 

Tóth András 1961. szeptember 24-én született - szülei 6 évnyi várakozása után. Általános iskoláit Üllésen, középiskoláját Szegeden, a Tisza parti Gimnázium vízügyi szakán végezte el. Két hónap nyári szünet után kezdte meg munkás éveit, a Szegedi Vízműveknél, mint gépész.

 

Egy év múlva megismerkedett feleségével, akivel 1982-ben házasodtak össze. Összetartozásukat 2003-ban egyházi keretek között is megerősítették.

 

A vízműves időszakot felváltotta az őstermelőként folytatott baromfinevelés. Jelenleg a kisteleki kábelgyár művezetőjeként jeleskedik immáron 9 éve.

 

Három gyönyörű lánya mellé az elmúlt évben megszületett a kis Andriska, aki meghozta számára a nagypapaság semmihez nem hasonlító örömét.

 

Andrásnak kamasz éveitől az adta a töltést az életébe, ha közösségi emberként tehetett valami pluszt, szereti a mozgalmas hétköznapokat.

 

Megalapította az Árpád-Központ Alapítványt. Az alapítvány elnökletével megújította a falu bel- és külterületén álló kereszteket, melyeket újra felavattatott. Itt kell elmondani a településen található katonai sírok, emléktáblák felújítását is.

 

András 10 éve tagja a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, mint önkéntes az adománygyűjtésben aktívan részt vesz.

 

Az Üllési Egyházközség tagjaként, később elnökeként igyekszik a plébános munkáját segíteni, előmozdítva a hitélet fejlődését.

 

 

 

Számos lelki esemény szervezésében közreműködik, abból a meggyőződésből, hogy az itt élő emberek töltődhessenek általuk. A templom felújításában, annak pályázati, szervezési munkálataiban, az építkezésben, később a plébánia felújításában is tevékenyen részt vett. Közreműködött a templomkert füvesítésében, az öntözőberendezés megvalósításában.

Kezdetektől tagja az egyházi énekkarnak.

 

A helyi focicsapatnál is élharcos. Pályázatoknál, kivitelezések szervezésénél, kétkezi munkálatoknál is ott jeleskedik.

Szívén viseli az üllési sport sorsát és munkájával segíti, szervezi a programokat. 2010. óta az Üllési Ifjúsági Sportegyesület futball szakosztálya működésének koordinálását, szervezését végzi.

 

Ezen feladatait önként vállalta.

 

2006. és 2014. között a közösség választott képviselője lett. Ezen belül a 2010-2014-es önkormányzati ciklusban alpolgármesterré választotta a képviselőtestület.

 

Képviselősége, alpolgármestersége alatt számos – a települést szépítő, fejlesztő - pályázati projekt megvalósítása fűződik a nevéhez.

Magánemberként, hétköznapi teendői mellett jelenleg is aktív tagja a közösségnek. Éles meglátásai, határozott véleménye segíti munkánkat és a fejlődés közösségi életünkben látható, tapasztalható.

 

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Önkormányzati konyha étlapja

Lájkolj minket!

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek