Éjszakai fények - Patyik Ágota
A haleszi betyár - Vass József
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Aratás utan - Németh László
Szüret - Vass József
Kőkereszt - Németh László
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Szabadság - Vass József

Partnerek

 

Tisztelt Lakosaink! 

Nagyközségünk Településfejlesztési Koncepciója és Településrendezési Eszközei jogszabályi követelmények és alkalmazhatósági tapasztalatok alapján teljesen megújulnak. A közös célmeghatározás és az ennek szolgálatába állított rendezési terv szükséges ahhoz, hogy a közösségünk életében jelenlévő problémákat megfelelően kezelhessük és lehetőségeinkkel eredményesen élni tudjunk.

Az eljárás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XII.8.) Kormányrendelet (továbbiakban: Elj.) 38. § szerinti tervi véleményezési szakaszban van.

Az eljárással egyidejűleg zajlik a partnerségi véleményezés is, melynek keretében partnereinknek 2020. december 23-tól kezdődően 30 nap áll rendelkezésre, hogy a tervanyag kapcsán véleményeiket elektronikusan, postán vagy személyesen eljuttassák a Polgármesteri Hivatal illetékes irodájába.

A rendezési terv módosításával kapcsolatos észrevételeiket lakossági fórum keretében is lesz lehetőség ismertetni szóban a helyszínen vagy legfeljebb 15 nappal később írásban.

A fórum 2021. január 18-án 15 órai kezdettel online formában kerül megrendezésre.

A módosítás tervanyaga innen letölthető: http://www.urbanimex.hu

(„Üllés” címszó alatt, „Folyamatban lévő tervanyag” menüpontban vagy a térképen Üllésre kattintva)

A fórumon történő részvételhez és a regisztrációhoz e-mailcím, valamint mobiltelefon vagy számítógép, illetve a Skype alkalmazás letöltése és telepítése szükséges.

A regisztráció a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kezdeményezhető, határideje: 2021. január 18. 08:00 óra.

 

Nagy Attila Gyula
polgármester

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek