Szüret - Vass József
A haleszi betyár - Vass József
Kőkereszt - Németh László
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Szabadság - Vass József
Aratás utan - Németh László
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor

Partnerek

 

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

 

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt megkeresése alapján tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a cég a hulladékszállítási díjhátralékok beszedésének és kezelésének érdekében megbízta a PEPP AND CARS Kft-t.

A PEPP AND CARS Kft. alvállalkozójaként Üllés Nagyközség lakosságát a hulladékszállítási díjhátralékok beszedése miatt a BBK HUNGARY Kft. (székhely: 6724 Szeged, Ősz utca 42. A ép., cégjegyzékszám: 06 09 004204, kapcsolattartó: Lukács István, telefonszám: 06 30 9567533, e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) munkatársai személyesen keresik fel.

 

A személyes beszedést végző munkatársak minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket, a személyes felkeresés során a kiegyenlítetlen számlával mindenben megegyező „Beszedési értesítő” alapján jogosultak készpénzben, a számla teljes összegének átvételére – részteljesítésre ez alkalommal nincs mód. A díjbeszedő a készpénz átvételét a „Beszedési értesítő” aláírásával igazolja, amelyet az ingatlanhasználó részére átad. A díjbeszedőnél a személyes felkeresés során lehetőség nyílik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételével kapcsolatos változások (pl. ingatlanhasználó adatainak változása) bejelentésére, illetve a díjbeszedők felvilágosítást adnak a további ügyintézéssel kapcsolatban is.

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét! 

 

Dr. Borbás Zsuzsanna

jegyző

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Önkormányzati konyha étlapja

Lájkolj minket!

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek