Aratás utan - Németh László
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Szabadság - Vass József
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Szüret - Vass József
A haleszi betyár - Vass József
Kőkereszt - Németh László

Partnerek

 

Üllés Község Önkormányzata a 2010. évi fordulóban 37 pályázót részesít támogatásban. A megítélt ösztöndíjak összegét a települési önkormányzat köteles tanulmányi félévenként egy összegben átutalni a Bursa Hungarica célszámlára. Az első utalás időpontja 2010. január 31., ekkor 5 havi támogatási összeg átutalására kerül sor. Ezt követően a felsőoktatási intézmények ellenőrzik a hallgatók jogosultságát, az interaktív web oldalon keresztül tájékoztatják az OKM Támogatáskezelő Igazgatóságát, hogy mely hallgatók részére utalható át az 5 havi támogatási összeg. Az OKM Támogatáskezelő a beérkezett támogatási összegeket felsőoktatási intézmények szerint újracsoportosítja, majd a jogosult hallgatók után továbbutalja a kifizető felsőoktatási intézményekhez.

A hallgatók részére a támogatási összeg utalása:

2010. április 9., május 10. és június 10.: az esedékes ösztöndíjrészek kifizetése a felsőoktatási intézmény által az arra jogosult hallgatók részére.

 

Ennek megfelelően a következő félév 5 havi támogatási összegének utalására 2010. augusztus 31 – én kerül sor, melynek kifizetése a következő időpontokban történik:

2010. október 11., november 10. és december 10.: az esedékes ösztöndíjrészek kifizetése a felsőoktatási intézmények által az arra jogosult hallgatók részére.

 

Polgármesteri Hivatal

 

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek