A haleszi betyár - Vass József
Szüret - Vass József
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Kőkereszt - Németh László
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Szabadság - Vass József
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Aratás utan - Németh László

Partnerek

 

Üllés Nagyközségi Önkormányzat a Mórahalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának támogatásával nyári diákmunka programot indít az elmúlt évekhez hasonlóan. A munkavégzés ideje 2016. július 1. és 2016. július 31. napja között vagy 2016. augusztus 1. és 2016. augusztus 31. napja között napi 4 órában, munkabér bruttó 55.500 Ft/hó. A foglakoztatás történhet a települési önkormányzatnál, illetve az önkormányzat fenntartásában álló, önkormányzati alapfeladat ellátását végző intézménynél.

 

Várjuk azon 16-25 év közötti, nappali tagozatos, tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok jelentkezését, akik nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a Mórahalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez szükségesek a jelentkező érvényes okmányai, valamint érvényes diákigazolványa, vagy annak hiányában az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolása.

A jelentkezéseket várjuk 2016. június 20. 14 óráig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen a jelentkező nevével, telefonszámával.

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek