Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Szüret - Vass József
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Aratás utan - Németh László
A haleszi betyár - Vass József
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Kőkereszt - Németh László
Szabadság - Vass József
Hajnali balerina - Szabó Ferenc

Partnerek

 

 

Tisztelt üllési lakosok!

 

A Déryné Kulturális Központ pályázatot nyújtott be ez év tavaszán a Miniszterelnöki Hivatalhoz „Az üllési INFO Központ fejlesztése” címmel.

A bíráló bizottság 1 millió Ft-tal támogatta projektünket, mellyel szeretnénk a meglévő gépek felújítását elvégezni, valamint ingyenes tanfolyam keretében lakóink részére ismeretterjesztő órákat szervezünk az internet használatával kapcsolatban. Egyik kiemelt témánk lenne az interneten elérhető e-közszolgáltatások megismertetése, valamint ezek használata.

Kérünk minden érdeklődőt, hogy legkésőbb augusztus 6-ig jelentkezzen a Déryné Kulturális Központban, ha szeretne részt venni tanfolyamunkon!

  

Megújul a Déryné Kulturális Központ

 

Szeptember végétől régóta várt beruházás kezdődik a Déryné Kulturális Központban. Elindul az épület bővítése, valamint a rekonstrukciója. Sajnos a beruházásnak árnyoldalai is vannak, hiszen így az épületet, annak termeit a munkálatok idejére nem tudjuk használatba adni. Több olyan már jól működő csoportnak illetve klubnak ezen időben más helyen, esetlegesen a megszokottól eltérő körülmények között kell működnie. A kellemetlenségekért előre elnézést kérünk, de bízunk abban, hogy a megújult épület valamint a kibővült tér (melynek látványterveit megnézhetik Üllés honlapján) kárpótol majd bennünket a lemondásokért.

A munkálatok megkezdése előtt szeretnénk minden csoportvezetőt egy megbeszélés keretén belül tájékoztatni a továbbiakról, a minél zökkenőmentesebb átállás érdekében.

 

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek