Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Szüret - Vass József
A haleszi betyár - Vass József
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Aratás utan - Németh László
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Kőkereszt - Németh László
Szabadság - Vass József
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána

Partnerek

 

 

Június végén elköltöztünk a Radnai u. 1 sz. alá a gyermekekkel, akik nyári óvodába jártak. Dolgozóink lázas pakolásba kezdtek az oviban. Nemsokára felvonult a Bozsity Bt, Csóti Vilmos, Forrai Lajos és Szilágyi Sándor csapata, hogy az épületet felújítsák, vizet, központi fűtést, gázt, villanyt szereljenek.

Ehhez az épületet szinte a felismerhetetlenségig „szétdobták.”

Augusztus végén a falu aprajának a nagyja segített a takarításban, rendrakásban, rendezkedésben. Köszönet illeti azokat, akik fáradoztak óvodánk szebbétételéért, kezdve a pályázat benyújtásától az utolsó szög beveréséig:

Nagy Attila Gyula polgármester, Polgármesteri Hivatal dolgozói, Bozsity Bt dolgozói, Csóti Vilmos, Forrai Lajos, Szilágyi Sándor, Önkormányzat Technikai csoportja, élükön Bálint Antal. Szülőknek, akiknek elég volt egy gyors telefonhívás, és jöttek a takarítást befejezni, SZMK tagunknak, aki rohangászott azért, hogy vehessünk bútort //Czakóné Dudás Mónika/végül de nem utolsósorban az óvoda összes dolgozója, akik igyekeztek néha erejükön felül teljesíteni az augusztus végi nagy melegben.

 

Íme az eredmény:

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek