Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Aratás utan - Németh László
A haleszi betyár - Vass József
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Szüret - Vass József
Kőkereszt - Németh László
Szabadság - Vass József
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor

Partnerek

 

 

Február 13-án egy olyan napra ébredtünk,amikor vendégek jöttek az óvodába.

A TESZ-VESZ Egyesület és az Önkormányzat szervezésében Egészségnapot tartottunk. Sok-sok felnőtt szervezkedett, hogy jól sikerüljön ez a nap és örömteli legyen. Egy nagy közös 75 gyereket megmozgató reggeli tornával indítottuk a napot, Tünde óvó néni instrukcióit követtük.Majd a tízóraizással folytattuk ami, csupa egészséges alapanyagból készült el,természetesen mi kentük és díszítettük az egészséges szendvicseket. A bőséges tízórai után egy foglalkozáson vettünk részt, amit Dr. Gera Katalin, Kati néni tartott. Beszélgettünk testápolásról, egészséges életmódról, énekeltünk, verseltünk. S még fogkefét is kaptunk ajándékba. Ezen a napon került sor Ancsa Óvó néni által vezetett csuda jó testnevelés foglalkozásra, itt is részt vett mind a négy csoport. Változatos, érdekes,vicces feladatokat talált ki nekünk Ancsa Óvó néni beépítve a feladatok közé az új tornaszereinket. Mindenki részt vehetett, kedvére játszhatott és tornázhatott. Ebéd után kellőképpen elfáradva tettük a párnára a fejünket, s halkan suttogva mondta valaki „Ez nagyon jó volt!!!!Holnap is egészségnap lesz?” 

Köszönjük Dr. Szegedi Mónikának, Tanács Ildikónak, Hajdú Lászlóné Julikának, a felejthetetlen napot.
Köszönjük Dr Gera Katalinnak, Kati néninek az érdekes foglalkozást. Köszönettel tartozunk a támogatásért az Önkormányzatnak és Papp Áginak.
Köszönet a Konyha dolgozóinak,szívesen faltuk a tízórait is.
Köszönjük a szülőknek a sok-sok zöldséget gyümölcsöt még mindig csemegézünk belőle. Köszönjük az óvoda összes dolgozójának , az óvó néniknek és dajka néniknek ezt a felejthetetlen napot!!!

A Csigabigák

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek