Éjszakai fények - Patyik Ágota
Szabadság - Vass József
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Aratás utan - Németh László
A haleszi betyár - Vass József
Szüret - Vass József
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Kőkereszt - Németh László

Partnerek

 

Négyforrás Nonprofit Kft. lakossági tájékoztatója 

A Négyforrás Nonprofit Kft. hulladékgazdálkodási közszolgáltatást lát el négy településen, Forráskúton 2014.01.23-tól, 2014.07.01-től viszont Zsombó, Üllés és Bordány településen is közszolgáltató lett. Forráskút, Zsombó, Üllés és Bordány település önkormányzatának tulajdonát képező cég, melynek célja hogy településeiken a lakosság számára minél kedvezőbb áron tudja biztosítani a hulladékszállítási közszolgáltatást.

Ezért arra törekszik, hogy a saját tulajdonában lévő céggel oldja meg ennek a feladatnak az ellátását. Mivel a hulladékszállítás egy kötelező közszolgáltatás, ezért a településeken minden háztartásnak igénybe kell venni. 

Üllésen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjak nem változtak, a számlázás is változatlanul kéthavonta történik, ürítési számok alapján. 

Ezúton köszönjük minden ügyfelünknek, akik az általunk kiállított számlán lévő díjfizetési kötelezettségüknek időben eleget tettek, és kérjük azokat az ügyfeleket, akiknek esetleg díjhátraléka van, minél előbb rendezzék tartozásukat. Amennyiben van olyan háztartás, aki lakott ingatlannal rendelkezik, és nem kapta meg számláját, akkor kérjük, hogy keresse ügyfélszolgálatunkat egyeztetés miatt. 

A közszolgáltatási feladatot cégünk kezdetben bérelt gépjárművel látta el a közszolgáltatást, majd sikeresen vettünk részt 2014. március 17-én az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. OHU-IFPR-2013-001 kódszámú iparfejlesztési pályázaton, ahol pozitív elbírálásban részesült, így 74.207.000 Ft 100%-os nettófinanszírozású vissza nem térítendő támogatást kapott. Ennek a pályázatnak a megvalósítási határideje 2014.04.30-a volt, ekkor szereztük be a pályázatban szerepeltetett hulladékszállítására alkalmas szinte új MAN típusú járművet és a kukák azonosítására alkalmas RFID azonosítókat. Így került a Kft. tulajdonába ez a hulladékszállító autó, ami a jó állapotának és felszereltségének köszönhetően megkönnyíti a hulladékgyűjtésben és szállításban a munkánkat. 

Üllés belterület hulladékgyűjtés: minden hét pénteki napján

Üllés külterület hulladékgyűjtés: minden páratlan héten a korábban megszokott módon és napon történik. 

Az önkormányzatok segítségével tudjuk megvalósítani a szelektív hulladékok begyűjtését, így megoldható egy nap alatt mind a négy településen történő szelektív hulladék elszállítása. 

Ezúton köszönjük minden üllési lakosnak, ügyfeleknek, akik eddig is szorgalmasan gyűjtötték az általunk kiosztott sárga zsákokba a csomagolási hulladékokat, és bízva a korábban megszokott segítő együttműködésükben, minél többek számára lesz fontos környezetünk védelme, és élni fognak ezzel a lehetőséggel a későbbiekben. Ez az együttműködés fontos számunkra, hiszen célunk az, hogy minél kedvezőbb áron tudjuk ellátni ezt a közszolgáltatást, és minél kevesebb terhet rójunk a lakosokra.

A szelektív hulladék begyűjtése minden páros héten hétfői napon 7 órától történik.

Üllésen 2015.01.01-től került bevezetésre a házhozmenő szelektív hulladék begyűjtés, belterületen kiosztásra kerültek a sárga szelektíves zsákok, külterületen nem tudunk zsákot kiosztani, viszont az Üllési Polgármesteri Hivatalban lehet kérni, illetve saját átlátszó zsákba is ki lehet helyezni a hulladékgyűjtési napokon.

A házhozmenő szelektív hulladékgyűjtés bevezetésének célja az volt, hogy minél több hulladékot tudjunk újrahasznosítani, és kevesebb hulladék kerüljön a lerakóba, melynek lényege, hogy a háztartásokban képződött hulladék mennyisége minél magasabb arányban hasznosuljon, csökkentve ezzel a lerakóba kerülő hulladékmennyiséget. Továbbá tájékoztatom a lakosságot, hogy a kéthetente történő házhozmenő szelektívhulladék gyűjtése esetén ki lehet tenni az ingatlan elé a zsákon található felírat szerinti csomagolási hulladékokon kívül minden műanyag, fém és papír csomagolási hulladékot is (pl.: műanyag láda, tál, flakonok, fólia hulladékokat stb.).

 

Ezúton kérjük azokat az ügyfeleket (ingatlan tulajdonosok, közületeket) akik a szerződéskötési kötelezettségüknek nem tettek még eleget akkor keressék ügyfélszolgálatunkat. Ez fontos, hogy a számlákat is minél pontosabban ki tudjuk állítani.

 

Amennyiben az ingatlan ideiglenesen lakatlanná válik, akkor van lehetőség a korábban megszokott módon a szolgáltatás szüneteltetésére, legalább 30 nappal a kívánt időpont előtt a Négyforrás Nonprofit Kft. felé írásos kérelemmel lehetséges, így díjfizetési kötelezettség nem keletkezik. A szüneteltetési kérelmet abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a kérelmezőnek nincs díjhátraléka.

 

A szolgáltatás szüneteltetés bejelentése történhet Üllésen a Polgármesteri Hivatalban Juhászné Bozsák Andreánál a hivatal nyitvatartási időpontjaiban, továbbá a szolgáltatással kapcsolatos ügyintézésre lehetőség van minden hónap utolsó pénteki napján kihelyezett ügyfélszolgálaton Üllésen a Déryné Kulturális Központban 9,30 – 11,30-ig, illetve ügyfélszolgálatunkon (Polgármesteri Hivatal; Forráskút, Fő u.74.):

hétfő – csütörtökig: 8 – 12; 13 – 16,30-ig,

pénteken: 8-12-ig .

 

Négyforrás Nonprofit Kft. elérhetőségei:

 

levelezési cím: 6793 Forráskút, Fő utca 74.

e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefonszám: 70/489-5656

 

Megköszönve segítő együttműködésüket!

Négyforrás Nonprofit Kft.

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek