Éjszakai fények - Patyik Ágota
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Aratás utan - Németh László
Kőkereszt - Németh László
Szüret - Vass József
A haleszi betyár - Vass József
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Szabadság - Vass József

Partnerek

 

Tisztelt Üllésiek! Tisztelt Ingatlanhasználók!

 

2014. július 1. napjától kezdődően Üllés Nagyközség területén a szilárd hulladékgazdálkodással kapcsolatos közszolgáltatást a Négyforrás Nonprofit Kft. látja el.

 

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Ingatlanhasználókat, hogy a Kft. 2014. július 1. napjától kezdődően rendelkezésre áll a háztartási szilárd hulladékgazdálkodási közszolgáltatás biztosítása tekintetében, tehát a közszolgáltatási díj megfizetése e naptól kezdődően a Négyforrás Nonprofit Kft-t illeti.

 

A közszolgáltatási díj mértéke: 

Magánszemélyek részére:

          120 literes gyűjtőedény/zsák esetén 263,52,- Ft + ÁFA, azaz 334,67,- Ft / egyszeri ürítés

70. életévét betöltött egyedül élő nyugdíjasok részére:

          120 literes gyűjtőedény/zsák esetén 184,46- Ft + ÁFA, azaz 234,26,- Ft / egyszeri ürítés

 

Az ingatlanhasználó a közszolgáltatási díj mértékéről kéthavonta kap számlát, amelyet az ott feltüntetett teljesítési határidőn belül köteles megfizetni. A közszolgáltatási díj postai készpénz-átutalási megbízással, átutalással, vagy csoportos beszedés útján a Közszolgáltató Partiscum XI. Takarékszövetkezet banknál vezetett 57600039-11093163 számú bankszámlájára teljesíthető. A hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj készpénzben történő befizetését a Közszolgáltató a Partiscum XI. Takarékszövetkezet útján közvetlenül is biztosítja. Eseti jelleggel a Közszolgáltató biztosítja az ügyfélszolgálat házi pénztárába történő közvetlen befizetést is.

A közlemény rovatban kérjük tüntesse fel „Hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj, az érintett ingatlan címe”.

 

A közszolgáltatási szerződés megkötésére várakozás nélkül a Déryné Kulturális Központban 2014. szeptember ……..-án/én ………….órakor van lehetőség. Kérjük, amennyiben lehetséges, szíveskedjen a megjelölt időpontban megjelenni. Abban az esetben viszont, ha a fent megjelölt időpontban nem tudna megjelenni, akkor a szerződés későbbi megkötésére minden hét szerdai napján 10-13 óra, illetve 14-18 óra között Üllésen a Déryné Kulturális Központban, vagy pedig Forráskúton a Fő utca 74. szám alatt hétfőtől csütörtökig 8-12 óra, illetve 13-16 óra között, pénteken pedig 8-12 óra között van lehetősége. A szerződés megkötéséhez szükséges íratok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adó igazolvány (adóazonosítójel).

Kérjük a Tisztelt Ingatlanhasználókat, hogy a kötelező közszolgáltatás fenntarthatósága érdekében a Négyforrás Nonprofit Kft. munkáját segítsék!

Segítő együttműködésüket előre is köszönjük!

 

 

Kissné Tóth Klára sk.

Négyforrás Nonprofit Kft.

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek