A haleszi betyár - Vass József
Kőkereszt - Németh László
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Szüret - Vass József
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Szabadság - Vass József
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Aratás utan - Németh László

Partnerek

 

Borbás Zsuzsanna vagyok és 2016. január 18-a óta látom el a jegyzői feladatokat a településen. 

 

Családommal, gyermekkorom óta, Zákányszéken élek. Az általános iskolát lakóhelyemen végeztem el, majd érettségi vizsgát a Szegedi Vasvári Pál Közgazdasági Szakközépiskolában tettem igazgatási-ügyviteli szakon. Főiskolai tanulmányokat a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Államigazgatási Főiskolai karán folytattam, ahol 2004-ben igazgatásszervező, 2006-ban önkormányzati gazdaságszervező végzettséget szereztem, közben közigazgatási szakvizsgát tettem. A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2015. évben avattak jogász doktorrá. 12 éve dolgozom a közigazgatásban. Szakmai munkámat az Ásotthalmi Polgármesteri Hivatalban kezdtem, majd a Sándorfalvi Közös Önkormányzati Hivatalban dolgoztam közel 9 évig. A jegyzői munkakör betöltése előtt, a hivatali ranglétrát végig járva, először igazgatási ügyintéző, titkársági osztályvezető, majd önkormányzati irodavezető lettem.

A jegyzői munka számomra szakmai kihívás, komoly erőpróba, de egyben hivatás és szolgálat is. A „köz” szolgálata. Munkám során elsődleges feladatom a Képviselő-testület és szervei működése feletti törvényességi kontroll biztosítása, a jogszabályok által támasztott követelmények szerinti, megalapozott döntés-előkészítő munka, a település töretlen fejlődésének elősegítése.

Szakmai célom, hogy Polgármester úr irányításával olyan ügyfélbarát Hivatalt vezessek, ahol a korábbi évekhez hasonlóan az Önök által már megszokott, magas szintű és színvonalú, eredményes munka folytatódjék.

Önkormányzati szakmai ismereteim, tapasztalataim legjavát adva, vezetői tevékenységem során arra törekszem, hogy szakmailag felkészült, lelkiismeretes munkát végezzünk a Hivatal munkatársaival közösen, minden üllési lakos érdekében, az Önök megelégedésére.

Kérem, hogy amennyiben a hivatallal, a hatósági ügyek intézésével kapcsolatosan bármilyen információra, segítségre lenne szükségük, vagy kérdésük merül fel, forduljanak hozzám bizalommal!

Tisztelettel:

dr. Borbás Zsuzsanna
jegyző 

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek