Szüret - Vass József
Szabadság - Vass József
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Kőkereszt - Németh László
Aratás utan - Németh László
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
A haleszi betyár - Vass József

Partnerek

 

2015. ÉVI EBÖSSZEÍRÁSSAL KAPCSOLATOS FELHÍVÁS 

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. tv. 42/B. § (1) bekezdésének rendelkezése alapján az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat – ebrendészeti feladatainak érdekében, illetve veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel – háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez, amelyről a települési önkormányzat helyi elektronikus nyilvántartást köteles vezetni.

Az eb tulajdonosa és tartója ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Az ebösszeíró adatlapot minden háztartásba a Polgármesteri Hivatal eljuttatja, továbbá átvehető a Hivatal ügyfélszolgálatán, és letölthető a www.ulles.hu honlapról is.

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Polgármesteri Hivatal részére az alábbi módon:

  • ügyfélszolgálaton személyesen

  • levélben postai úton

  • elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

A négy hónapnál idősebb ebek tulajdonosai (tartói) a teljes körűen kitöltött „Ebösszeíró adatlapot” legkésőbb 2015. augusztus 30-ig szíveskedjenek eljuttatni a fenti módok egyikén.

Felhívom a Tisztelt Ebtartók figyelmét, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után. A bírság legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII.31.) Korm. rendeletben foglaltak alapján 30.000,- Ft.

Amennyiben az ebösszeírást követően az „Ebösszeíró adatlapon” szereplő adatokban változás állna be, továbbá amennyiben ezt követően kerül az eb a felügyelete alá, azt be kell jelenteni a Polgármesteri Hivatal részére a változást követő 15 napon belül. 

Dr. Sugár Anita
jegyző

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Lájkolj minket!

Önkormányzati konyha étlapja

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek